PDA

View Full Version : Why Do I Have to log in twice?



KellyStick
02-16-2010, 08:22 PM
Everytime for the last 6 months or more I need to log in twice to actually be logged in? Can anyone help me there?

wolfdancer
02-17-2010, 12:51 AM
I also have to log in twice.

JJFSTAR
02-17-2010, 02:22 AM
Yup and it is irratating me to I thought I was the only one

Rich R.
02-17-2010, 05:30 AM
You guys aren't alone. I had the same problem for months.

dg-in-centralpa
02-17-2010, 10:57 AM
So do I, at my work computer. At home, it's set to remember me, so I don't have the problem there.

DG

cushioncrawler
02-17-2010, 03:05 PM
I havta log in again whenever i do a reply -- probly due to security settings -- i will get madSherie to sort it out for me -- after she gets back from work -- after she makes dinner.
madMac.

KellyStick
02-20-2010, 05:10 PM
Does anyone have a solution to this???

Alfie
02-20-2010, 07:58 PM
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KellyStick</div><div class="ubbcode-body">Does anyone have a solution to this??? </div></div>
PM or email CCB Admin. Ask him what the deal is. Let us know.

Rich R.
02-21-2010, 05:21 AM
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Alfie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KellyStick</div><div class="ubbcode-body">Does anyone have a solution to this??? </div></div>
PM or email CCB Admin. Ask him what the deal is. Let us know. </div></div>
I just clicked on the "Notify" block at the bottom of the post and I referred this thread to the moderators. We'll have to see if it works.