PDA

View Full Version : Help with CCB!



ted harris
10-14-2002, 09:45 PM
Can someone tell me why the picture I put in my profile is not showing there or on my posts? The url for my picture is;
<a target="_blank" href=http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm>http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm</a>
I also notice that lots of other poster's pics are not showing up as well! Thanks for the help.

PQQLK9
10-14-2002, 09:58 PM
http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm
I think its a problem with board ???

Doctor_D
10-15-2002, 04:33 AM
<blockquote><font class="small">Quote: ted harris:</font><hr> Can someone tell me why the picture I put in my profile is not showing there or on my posts? The url for my picture is;
<a target="_blank" href=http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm>http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm</a>
I also notice that lots of other poster's pics are not showing up as well! Thanks for the help. <hr></blockquote>

Good morning:

Check you personal preferences under my home. You might have the feature you are seeking blocked!

Dr. D.

ccboard_admin_back
10-15-2002, 06:47 AM
You have actually linked to a page which ends in a .htm extension.

In order for the picture to load next to your profile you will first need a picture, which you have but also you need to specify the exact url to the picture picture. The link you will need for the image should be a .gif or .jpg not a .htm extension.

For you picture you should use this url:
<a target="_blank" href=http://www.tedharris.com/images/thcc_ccb_65x75.gif>http://www.tedharris.com/images/thcc_ccb_65x75.gif</a>

instead of

http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm

even though they may look the same the board will only allow .jpg or .gif for pictures in your profile.

Fred Agnir
10-15-2002, 07:01 AM
<blockquote><font class="small">Quote: ted harris:</font><hr> Can someone tell me why the picture I put in my profile is not showing there or on my posts? The url for my picture is;
<a target="_blank" href=http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm>http://www.tedharris.com/ccb_picture_52.htm</a>
I also notice that lots of other poster's pics are not showing up as well! Thanks for the help. <hr></blockquote>

Put the picture address instead.

http://www.tedharris.com/images/thcc_ccb_65x75.gif

It should look like this:

http://www.tedharris.com/images/thcc_ccb_65x75.gif

Regards,

Fred

ted harris
10-15-2002, 10:53 AM
Thanks for the info. Problem corrected! Maybe you should put a sample url, i.e.
[url=websiteaddress/images/picture]http://websiteaddress/images/picture_name.gif_or_.jpg
on the "edit" page where the link goes to help people understand that?

ted harris
10-15-2002, 10:55 AM
Thanks Fred! Problem corrected!